Formsprutning av plast, formverktyg, plastdetaljer, plastprodukter, termoplaster

24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Tojos kör så det ryker!

Automatiserad formsprutning av plastdetaljer hos Tojos Plast

Utökad produktion inom Food och Medical

I och med flera stora order inom Food och Medical producerar nu Tojos på 5-skift, dvs. dygnet runt sju dagar i veckan. På så sätt kan vi öka kapaciteten ytterligare och frigöra maskintid till övrig produktion. Behovet av ökad kapacitet har succesivt växt under året och nu kör vi majoriteten av maskinerna dygnet runt för att kunna bearbeta befintliga order snabbare och bibehålla dom relativt korta leveranstiderna. Detta innebär också i förlängningen att vi kan ta in ytterligare order från nya och befintliga kunder.

Tojos filosofi har alltid varit att inte belägga maskinparken maximalt utan att spara en viss kapacitet för att uppnå flexibilitet och god service till kunderna. För att hålla jämna steg med den positiva volymökningen har Tojos under året också startat upp produktion i ett antal nya formsprutningsmaskiner och fortsatt med automatiseringen för att upprätthålla denna flexibilitet.

Formsprutning av stora och små plastdetaljer hos Tojos Plast

Formsprutar – smått som stort!

Tojos är ett fullserviceföretag när det gäller produktion i plast genom formsprutning. Allt från idé till färdig produkt inkl. konstruktion, verktygsframtagning, formsprutning, efterbearbetning, lagerhantering och leveransservice till kunder i hela världen. Vi tillverkar och har ett brett utbud av plastprodukter, allt från det enkla till de mer avancerade tekniska produkterna, i nära samarbete med våra kunder och deras önskemål.

Har du en idé om en produkt du vill ska ta form? Hör av dig!

Kontakta oss när du behöver hjälp med formsprutning i plast, boka ett möte eller få en offert!